Entertainment op Kos

Op Kos is voldoende entertainment aanwezig voor jong en oud, waaronder een enorm waterpark van maar liefst 75.000 m².

Waterparken

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Tussen Marmári en Mastichári ligt het Lido Waterpark. Het is een zeer groot waterpark dat 75.000 m² beslaat. De hele dag door kunt u genieten van allerhande waterpret. Of u nou van de blackhole, de kamikaze of één van de multislides glijdt, u zult zich zeker vermaken. Houdt u niet van glijbanen, dan kunt u ook heerlijk relaxen in de jacuzzi of uw voeten laten verwennen in de fish spa. U zit hier met uw voeten in een aquarium, waar de vissen hun werk doen met als resultaat, prachtige, zachte voeten.

Karten

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Karten met de hele familie kunt u op Kos bij Christos Go Karts. Voor de allerkleinsten (3 tot 6 jaar) zijn elektrische karts beschikbaar en een eigen baan. Kinderen van 6 tot 9 jaar hebben minikarts tot hun beschikking en voor alle andere raceliefhebbers heeft Christos gewone karts klaar staan. Vindt u karten helemaal niets, maar vergezelt u anderen, dan kunt u wat eten of drinken in de snackbar, waar tevens internet en televisie aanwezig zijn. De kartbaan is te vinden tussen Tigaki en Marmári. Een andere kartbaan vindt u in Kardamena. Ook Go Kart Kardamena heeft mini-karts. Wanneer u niet alleen in een kart plaats wilt nemen, heeft deze kartbaan tweepersoons karts voorhanden. Ook hier is een snackbar aanwezig waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Bioscoop

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

In Kos-Stad kunt u in de wintermaanden films kijken in de bioscoop in het centrum, maar veel leuker is het om in de zomer naar de openluchtbioscoop te gaan. Deze openluchtbioscoop bevindt zich tussen de jacht- en de vissershaven op het strand. Orféas draait meestal Engelstalige films met Griekse ondertiteling.